Pinterest!

donderdag 21 juni 2012

zwart wordt blauw


Jammer dat ik er niet aan gedacht heb een 'voor' foto heb genomen. Maar deze morgen was deze schoen nog zwart. Gisteren kocht ik 2 leuke kleedjes en ik was op zoek naar leuke schoenen voor erbij. Maar 90 euro vond ik toch wel veel geld voor een schoen die ik niet zo heel veel zou dragen. Dus toen dacht ik terug aan iets wat ik ooit op pinterest zag, trok naar de brico om een spuitbus en dit is het resultaat.
Ik vind het wel leuk (in het echt is het iets donkerder blauw dan op de foto), wat vinden jullie hiervan?

Vandaag maakte ik ook nog iets voor de juf van Lotte maar ik weet niet of zij hier soms meeleest dus ik post het nog niet.


7 opmerkingen:

 1. Wauw, dat ziet er leuk uit, wat voor een spuitbus gebruik je daarvoor?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit. Ben eens benieuwd of het goed houdt. Ik heb hier nog wel een paar 5-euro kringloophakken staan in prima staat...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat het niet gaat barsten als je stapt...maar ik twijfel daar sterk aan dat het egaal blijft ???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleur.... Ik vrees er wel voor dat de verf zal 'kraken' en nadien afbladderen op de plaatsen waar de schoen plooit en de oorspronkelijke kleur terug te zien zal zijn in die plooien. Mijn moeder liet destijds mijn witte communieschoentjes in het donkerblauw spuiten bij de schoenmaker en na een paar keer dragen kwam de oorspronkelijke witte kleur er in de plooien terug door en dat was absoluut geen zicht.... Ik heb die schoenen dan eigenlijk niet meer gedragen en 't heeft mijn moeder gespeten dat ze die niet gewoon wit gelaten had.

  BeantwoordenVerwijderen