Pinterest!

donderdag 30 augustus 2012

A cry for help....

Wie o wie heeft een patroon voor een mannenhemd?

Het ventje wordt binnenkort 40 en ik zou hem willen verrassen (na lang gezaag dat hij ook wel eens iets van mijn hand wil). En een hemdje voor het zoontje in dezelfde stof (en een rok voor mama en dochter) zou de verrassing helemaal af maken.

Maar het patroon voor een 'cool' mannenhemd ontbreekt dus.

Na het maken van het jasje heb ik iets meer zelfvertrouwen gekregen dus het zou misschien wel lukken om dit  tot een goed eind te brengen!

Wie me wil helpen mag hier een berichtje achterlaten of mailen naar marleen_coleman@hotmail.com

4 opmerkingen:

 1. Ik heb het zelf niet liggen, maar ik heb al veel positiefs gelezen over het patroon Negroni van Colette patterns. Je kunt het online bestellen, maar ik weet natuurlijk niet hoeveel tijd je nog hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een Burda liggen uit '93 en enen uit '94 waarin het patroon voor een mannenhemd zowel met lange als met korte mouwen staat. 'k Weet wel niet of een patroon uit 'die' tijd in jouw ogen 'cool' is. In de meeste stoffenwinkels kun je ook patronen kiezen uit een patronenboek en het gewenste patroon dan aankopen (dan heb je zeker een patroon volgens de laatste mode)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals eerder gezegd, de Negroni, ik heb het hier zelf liggen, superpatroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de reacties, ik ga het negroni patroon bestellen bij vermiljoen. Ondertussen eens zien voor een stofje ook, of wachten tot het stoffenspektakel.....

  BeantwoordenVerwijderen