Pinterest!

zondag 5 augustus 2012

Eloleo en ikeahack...

De kringlooptas van Eloleo beetje herwerkt... ik heb al een grote en kleine kringlooptas gemaakt. De grote wordt heel veel gebruikt voor boodschappen, gaat mee naar het strand,....
Een supertas, we misten er enkel een ritstasje in om sleutels, gsm, portefeuillen,... in weg te steken. Die rits bouwde ik dan in het vakje vooraan in, waar normaal de tas in opvouwd wordt.
Het stofje is van Ikea, ik blijf er verliefd op!Vandaag verveelden de kindjes en ik ons... papa gaan werken, geen super mooi weer, gelukkig wel droog! Dus het tafeltje van de kindjes (ook al bekend uit ikea) werd afgeschuurd, kreeg een nieuw kleurtje (dat je kan herkennen van m'n schoenen) in wolkeneffect en we plakten er na het drogen vlinders op (jaja, weer van ikea).
Dit is het  resultaat. Een voor heb ik niet maar twas een gewoon wit tafeltje.
3 opmerkingen:

 1. Dit is inderdaad een stofje om verliefd op te worden. En dat tafeltje heb je leuk 'gepimpt' ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey tnx voor je reactie! Ben vooral benieuwd naar het ventje zijn reactie op de tafel maar die heeft overwerk dus ik kruip nu m'n bedje in en die reactie zal moeten wachten tot morgen jammer genoeg....

   Verwijderen
 2. Dat tafeltje ziet er heel leuk uit maar 'k vraag me af hoelang die stickertjes erop zullen blijven hangen. Of heb je na het plakken van de stickertjes nog een paar lagen vernis over het tafeltje gedaan ?

  BeantwoordenVerwijderen