Pinterest!

woensdag 29 juni 2011

Basje wil niet slapen dus bloggen we maar wat...

20.15 deze avond, Bas en Lotte liggen in bed en slapen
0.45u deze nacht, Bas zit beneden met het poppenhuis te spelen... Hij vindt het heel grappig, ik heel wat minder. Volgens mij heeft het ventje heel veel last van de warmte en kan hij daardoor niet slapen?


Bas om 0.57u

Ach, dan maken we van de gelegenheid gebruik/misbruik(?) om het tuinbroekje dat ik gemaakt heb voor Bas hier even te posten.

 Toch nog een zakje opzetten of niet?

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi gemaakt!
  En hier een vroege vogel (dus bloggen we ook maar wat)...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi pakje... Zie ik het goed dat het broekje en bovenstukje aparte delen zijn die aan elkaar hangen met knopjes ? Goed gevonden en makkelijk bij de verluiering.... Hoe ziet de achterkant vna het pakje eruit ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Katja: dank u wel! Jij ook een slechte slaper in huis?

  Anoniem: Het broekje en bovenstukje hangen aan elkaar. De achterkant is uit 1 stuk gemaakt. Op de voorkant zou normaal gezien de 'verluierflap' zichtbaar zijn, maar dat vond ik raar en heb dat aangepast. Nu lijkt het of het 2 aparte stukken zijn maar het is niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Basje zal wel blij zijn met zo'n leuk olifantenpakje. Die had, mijn idee, niet zo veel last van de warmte hoor, die wou gewoon dat zijn kruippakje zo snel mogelijk af was. Slim manneke, als je het mij vraagt.

  BeantwoordenVerwijderen