Pinterest!

woensdag 22 juni 2011

Kimonohemdje voor Bas en heel wat gepruts

Vandaag maakte ik een kimonohemdje voor Bas. Ik had nog een leuk stofje liggen waar ik niet echt van wist wat er mee aan te vangen. En het is dus deels een hemdje geworden. Er is nog VEEL stof over, we zien wel wat we daar mee zullen doen.

Verder heb ik enkele prutswerkjes gedaan: een zoom hersteld, een rekker in een rokje gestoken dat net wat te groot was voor Lotte en knoopsgaten in een kleedje verkleind omdat dat altijd openviel. En zoals het met prutswerkjes altijd gaat: draden breken, verkeerde naald en instellingen dus steeds opnieuw beginnen,.... Maar ik ben blij dat het gedaan is!

Nu ben ik op zoek naar leuke silhouetten en prentjes om op t-shirts te flocken. Ik verwacht eerstdaags een pakketje flockfolie van vermiljoen en ook nog leuke stofjes van bij koekepeertje. Dus ik ben in blijde verwachting! Er liggen hier al voor elk 2 t-shirts klaar en ben dus helemaal klaar om aan het flocken te gaan. Enkel nog eens goed nadenken waar ik een handige uitleg zag over het flocken.... Wie me kan helpen: laat maar een bericht na!

2 opmerkingen:

  1. afbeelding op papier tekenen/printen en dat zo op uw flockpapier kleven en dan pas de afbeelding uitknippen, dan moet je maar 1 keer fijntjes knippen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op de blog van miestaflet staat een duidelijke uitleg! Da's iets wat ikzelf ook nog eens een keer wil doen. Maar eerst nog wat andere dingetjes...

    BeantwoordenVerwijderen