Pinterest!

zaterdag 25 juni 2011

I'm a Selfmade woman and I love it!!!!

Vandaag de dag gestart met het maken van aardbeienconfituur.  2 Potjes voor ons en 2 als deel van het afscheidscadeautje voor de juf.
Daarna heb ik een tshirt voor Lotte versierd met flockfolie.
Na de middag ben ik dan aan de slag gegaan met het patroon voor de milkmaid skirt en tussendoor heb ik nog eens zelf pizza gemaakt. Ik heb het deeg wel laten kneden door de broodbakmachine.
Als dessertje aten we een stukje zelfgemaakte cake!Het rokje ging heel vlot, de afwerking vind ik persoonlijk heel netjes gedaan van mezelf. Ik merk eindelijk een evolutie in m'n werk en ik merk ook dat ik inzicht begin te krijgen in het maken van kleding, hoe patronen in elkaar zitten enz.
Bij dit rokje gebruikte ik de site vooral om het patroon te tekenen maar de beschrijving had ik dan veel minder nodig om het in elkaar te steken. Zelfs de zakken lukten zonder problemen!


Ik ben heel tevreden van mijn dag, nu nog prachtig weer morgen en we kunnen spreken van een super geslaagd weekend! 

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi! En die t shirt vind ik ook heel leuk gedaan!
    Die laatste foto is super! Een echt madammeke!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, hoe meer naaiervaring je opdoet hoe makkelijker het allemaal wordt en hoe minder je de beschrijvingen nodig zal hebben. Hoe meer je naar perfectie streeft, hoe beter je kledingstukken zullen lukken. En het geeft toch zo'n voldoening om zelf iets te creëren. Ik spreek uit ervaring....

    BeantwoordenVerwijderen