Pinterest!

zaterdag 6 augustus 2011

Direct in gebruik genomen

Donderdagavond een grote tas gemaakt, vrijdag direct in gebruik genomen! De tas ging mee naar zee met daarin: speeltjes, handdoek, truien en jassen (ja, we waren op alle weertypes voorbereid).
Een lekker ruime tas dus! Just what I needed!


Patroon: Eloleo
Stof: Ikea

Vandaag ben ik naar de gemeentelijke kringloopwinkel gereden. Op zoek naar een stofje of een mannenhemd dat ik kon omtoveren naar een leuk jurkje voor Lotte, maar niets van dat alles gevonden. Wel 2 leuke broeken (oa Donaldsonbroek) voor Lotte. Totaalsom 4.5 euro!!!
Heel leuk concept die kringloopwinkels! Ik hoop binnenkort er eens enkele in Gent te kunnen doen, op zoek naar verborgen schatten, zowel qua stofjes, kleding als snuisterijen...
Later op de dag gingen we met enkele van onze buren en hun kindjes nog wandelen aan het plaatselijk kasteel. Heel gezellig!!! Jammer dat het op het einde heel hard begon te regenen en de mama's en papa's dus heel nat werden achter de buggy's.


De meisjes zitten samen in de klas en de jongens zullen binnen ongeveer een jaartje ook samen in de klas zitten. Uiterst rechts zitten mijn Bas en Lotte.

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige tas! Hele mooie stof (ik ben een rok aan 't maken in de ze stof)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You're so interesting! I do not suppose I've read anything like
    this before. So good to discover somebody
    with a few genuine thoughts on this topic. Really.. many
    thanks for starting this up. This site is one thing that's needed on the web, someone with a little originality!

    Feel free to surf to my weblog cheap computer desk

    BeantwoordenVerwijderen