Pinterest!

woensdag 25 april 2012

To Fladder or Not To Fladder

Heel veel neen's kwamen als antwoord op de vraag of een rok voor mezelf in onderstaand stofje wel kon? Slechts 2 ja's kreeg ik (waaronder 1 van m'n mama dus die telt niet mee - die is verplicht alles goed te vinden wat ik doe).

En koppig zoals ik ben, deed ik toch m'n eigen zin en het rokje kwam er. Kijk maar mee:


Straks begin ik nog aan een identiek rokje voor Lotte zodat we gelijk gekleed naar het moederdagfeestje van haar klas kunnen gaan :-)

Wat vinden jullie... kan dit voor een vrouw van 33 (die zicht 16 voelt)?

19 opmerkingen:

 1. Ja!!!!!!!!!!!! Echt te gek, ik zou het zo ook doen met mijn dochter van 1,5!
  (Zei zij die voor haarzelf bij w.ehkamp een rode trenchcoat scoorde en overstag ging toen ze online dezelfde in maat 104 bij V&D zag staan. Sindsdien schreiden de dames B. in dezelfde jas door de stad!) We hebben dan wel een iets anders sjaaltje om maar verder.... hahaha. Gewoon doen, ik vind het echt cool. En mocht je ervanaf zien, dan doe ik hem wel aan met mijn meissie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er niet vanaf zien, sorry! Maar bedankt voor je leuke reactie! En Lotte was deze morgen super blij als ze haar identieke rokje al klaar zag liggen :-)

   Verwijderen
 2. Gewoon dragen! Ik heb al veel erger gezien in blogland ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het echt wel mooi eh!! :D Ik bedoelde gewoon dat er soms rokjes verschijnen die ik echt te kinderachtig vind voor een volwassene, maar het jouwe is dat niet ;)

   Verwijderen
  2. Ah, ik had je verkeerd verstaan dan :-) Bedankt! :-)

   Verwijderen
 3. Je moet het aan zien en je er lekker in voelen dat is belangrijker dan wat wij vinden.
  Maar als je het echt wil weten? Joh als je je nog 16 voelt kan zelfs een mini rokje wel hoor haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Minirokjes heb ik ook liggen hoor! Maar da's voor als die laatste 9 kg er af zijn :-)

   Verwijderen
 4. Marleen, ik vind het héél mooi. Voer jij die rokjes voor jezelf? Ik ga volgende week naar een workshop om rokje voor mezelf te maken. Zou het waarschijnlijk wel al kunnen maar die rits hé..;dat lukt nooit echt goed bij mij...en ik vind voor mezelf dat een rokje wel echt mooi moet gemaakt zijn. Voor Gloria leg ik de lat iets minder hoog ;-))
  Zeg, jij bent goed op dreef...geraak je nog rond met het huishouden of is dat zoals hier, als ik in een naai-drive zit eten we makkelijke dingen en ligt het huis overhoop hoor!

  Katrien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de rits zit er bij mij wel netjes in, maar blind zoals een echte blinde rits is ze niet. Maar ik kies ritsen in mooie bijpassende kleuren dus stoort het ook niet vind ik. Sinds ik het boekje van Mme Zsazsa volg voer ik al m'n rokjes, lekker leuk, mooi afgewerkt en zo worden ze met legging of broekkousen in de winter ook draabaar, enkel voordeel volgens mij!
   Het huishouden... tja, als thusiblijfmama heb ik natuurlijk wat meer tijd om alles te doen. Het ligt hier elke avond opgeruimd en gestofzuigd. Gewoon netjes dus. De was is altijd gedaan en iedereen krijgt op tijd en stond eten. En voor de rest genieten we van elkaar en van onze hobby's. Da's belangrijker dan een spic en span huis volgens mij :-)

   Verwijderen
 5. Tuurlijk kan dit... leeftijd is iets dat je uitstraalt, en is geen cijfertje, maar veel meer dan dat... Als jij je er goed bij voelt... dan mag dit zeker.. nu ik ook rokje van je dochter zag, kan ik me voorstellen dat ze apetrots zal zijn om hetzelfde rokje te hebben als mama ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt jewel. Lotte was deze morgen idd heel blij bij het zien van haar vogelrokje :-) We zullen beiden stralen op het feestje!

   Verwijderen
 6. Ik vind het een leuk stofje om een rokje voor je dochter te maken maar ik zou het niet gebruiken voor mezelf. Jij bent wel heel wat jonger of ik en misschien zou ik het, toen ik jouw leeftijd had, ook wel voor mezelf gebruikt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je het aanziet, met een effen topje en truitje valt het heel goed mee hoor :-) Een foto van ons beiden samen in het rokje volgt zeker nog, dan kan je beter zien hoe dat staat :-)

   Verwijderen
 7. ah, en die andere ja, kwam van mij. Gewoon doen, dat doe ik ook altijd, en zie, het resultaat is toch absoluut mooi! Nu mag het zonnetje lekker komen schijnen op die vogeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd, jij was die andere ja... had ik wel verwacht. Jij doet idd ook je zin en volgt je eigen gevoel! Vind ik super! En nu idd wachten op het zonnetje!

   Verwijderen
 8. Als mama van bijna 32 vind ik dat dit zeker kan! Ik zou het voor mezelf direct doen ook - als ik dat prachtige stofje had, tenminste. En zo fijn om dan hetzelfde voor je dochtertje te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. MaMarleen, stofke is super, alsook je rokjes dus!

  BeantwoordenVerwijderen