Pinterest!

woensdag 28 september 2011

Getagd....

Ik werd vandaag getagd door plagneetje.... ik moet nu 10 dingen over mezelf vertellen..... mmmmm ff denken...

1. Ik hou van de zon! Dagen zoals vandaag geven me super veel energie (die ik op een later moment opgebruik). Ik neem een goed boek en installeer me in het zonnetje en ik ben gelukkig! In de winter zet ik me achter ons groot raam vanachter met m'n gezicht in de zon en droom van de zomer :-)
2. Ik schreef net al over een goed boek lezen in de zon. Ik lees dus heel graag. Ik lees ongeveer 1 boek per week op dit moment. Nu ben ik 'kalme chaos' van Sandro Veronesi aan het lezen.
3. Ik haat van te laat komen en mensen die te laat komen zonder dit te laten weten. Ik probeer zelf altijd zo stipt mogelijk te zijn. Op tijd zijn is een vorm van respect vind ik.
4. Ik woonde tot voor kort niet graag waar we wonen. Ik kende hier heel weinig mensen maar sinds ons meisje naar school gaat, heb ik meer mensen leren kennen en voel ik me hier ook beter.
5. In de helft.... dit is nog niet zo makkelijk. Oja, nog iets wat niet veel mensen van me weten is dat ik afgestudeerd ben als verpleegkundige maar nooit als verpleegkundige heb gewerkt.
6. Ik ben min of meer verslaafd aan facebook. Ik sta op en zet facebook aan en het blijft aan tot als ik ga slapen. Ik zit er natuurlijk niet de hele tijd op maar ik vind het fijn om af en toe eens te kijken waar anderen mee bezig zijn...
7. Een evidentie en iets wat elke mama/papa wel zal herkennen (of zou moeten herkennen): maar ik hou zielsveel van m'n kindjes! Ze zijn mijn alles, mijn wereld! Ik heb angst dat er met één van hen of met mij iets zou gebeuren en zij mij of ik hen zou moeten missen.... ik probeer er zo min mogelijk mee bezig te zijn maar het komt toch dagelijks door m'n gedachten...
8. Ik droom ervan een webshopje op te starten met zelfgemaakte kleding voor kindjes maar ik vind mezelf niet goed genoeg en vrees nooit goed genoeg te zijn. Ik vind m'n creaties zeker ok voor mezelf en m'n kindjes maar ik durf het niet aan iets voor anderen te maken. Ik ben dus nogal een onzeker type.
9. Ik hou van reizen. Voor onze kindjes gingen we vooral naar Amerika en we hebben daar ons hart verloren. We hopen er binnen enkele jaren, als de kindjes wat groter zijn, terug te keren en eens een reis van 2 maand te doen. Op dit moment houden we het bij reizen in Europa maar dan wel met onze tent op een camping, vinden we heel leuk en relax! Een mobilhome spreekt ons ook enorm aan.
10. De laatste.... ik ben geboren in het verkeerde tijdperk. Mijn hart gaat uit naar alles uit de laat jaren 50 - jaren 60 - begin jaren 70. Ik hou van de decoratie, meubelen, auto's, kleding, muziek,... uit die periode.

Zo, dit was het. Hopelijk hebben jullie me nu wat beter leren kennen.

Nu moet ik ook 5 bloggers aanduiden:

Lien
MaManon
Karo
Lynn....
Piepow

7 opmerkingen:

 1. O ik ben nog eens getagd. Leuk! Ik ben al bezig aan m'n lijstje van 10 dingen, niet zo makkelijk. Binnenkort op m'n blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om je beter te leren kennen. En hetgeen ik al gezien heb op je blog, vind ik allemaal heel erg mooi. Maar ik ken het gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk stukje. Over dat "te laat komen" ben ik het helemaal met je eens. Ik ben zelf ook altijd op tijd en verwacht dat misschien ook wel teveel van anderen. Maar je spreekt niet voor niets een tijd af, toch?.
  Ook toen wij nog geen kinderen hadden, kenden wij alleen onze naaste buren en voor de rest niemand. Dat is ook bij ons veranderd sinds we kinderen hebben. Je leert dan zoveel mensen kennen en is erg leuk.
  En gewoon je stoute schoenen aantrekken en een webshopje beginnen. Anders eerst wat gaan uitproberen bij bekenden/vrienden/familie. Als dit je droom is, moet je het echt gaan proberen hoor.
  En geniet vandaag ook maar heerlijk van het zonnetje ;-)
  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om wat over anderen te lezen; Zo leer je de mens achter de blog toch een beetje beter kennen! Je had me getagd trouwens, maar ik heb net een week terug al een keer dezelfde tag gekregen en vond het toen ook al moeilijk genoeg om tien dingen over mezelf te schijven :-pHier is wel het linkje (http://mijnparadijsje.blogspot.com/2011/09/ik-ben-getikt-en-dat-door-yvonne-van.html)
  Nog veel plezier daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om over je lezen, bedankt dat je mij getagd hebt! Ik heb mijn lijstje net ingevuld, o en nu moet ik kiezen wie ik ga taggen.. Maar dat doe ik morgen.
  Groetjes Mamaon

  BeantwoordenVerwijderen