Pinterest!

zaterdag 3 september 2011

1ste schooldag, 1ste (en 2de) boleo, 1ste zandbakovertrek

Maar leuk druk!

Wat hebben we de afgelopen dagen allemaal gedaan... ff nadenken...

Ik heb een bijpassend hemdje gemaakt voor bij de broek die ik voor Lotte maakte. Zo werd haar schooloutfit compleet!


De eerste september was het dan zover! Lotte ging naar de eerste kleuterklas. Ze is niet meer bij de kleinsten op school... m'n meisje wordt groot. Ze moest nog met de 'oude' boekentas naar school want de nieuwe was nog niet helemaal af. Op 2 september was ze gelukkig wel af en kon ze met de nieuwe naar school.Lotte haar juf trekt ook af en toe foto's van 'haar' kindjes en stuurt deze ons dan door. Van de afgelopen 2 dagen mochten we oa deze foto's van Lotte al ontvangenToen Lotte op school zat, heb ik een nieuwe overtrek gemaakt voor onze zandbak. Tafelzeil van de ikea, hoekjes ingestikt en in deze hoekjes een extra rondje tafelzeil geplakt om te verstevigen en klaar is kees!

En om af te ronden heb ik ook nog 2 boleo tassen gemaakt. De eerste (rode) was als cadeau voor een jarige vriendin. De tas viel me zo goed mee dat ik er ook voor mezelf één maakte. Het is telkens ribcord (de effen stof) gecombineerd met een katoentje.


6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi meisje is ze toch...
  Jij hebt precies ook niet stil gezeten. Allemaal heel mooi! Dat hemdsbloesje is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amaai gij wel heel hard gewerkt!!!Maar alles is zeer mooi ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tas, die boleo.
  Ben je daar lang aan bezig geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Mme Li: ik heb er zo'n uur of 5 aan bezig geweest. De tweede ging al wat vlotter en was een uurtje of 4 werk. Dit telkens met het stof knippen inbegrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed om weten. Ik heb er altijd mijn twijfels bij als ze zeggen 'Het was niet zo veel werk'. Ik ben meestal even bezig, zelf bij eenvoudige patronen.

  BeantwoordenVerwijderen