Pinterest!

zaterdag 2 juli 2011

Druk dagje maar met leuke resultaten!

Vandaag maakte ik een zsazsaziletje voor Bas. Ik haalde het stofje (en enkele andere) op de verkoop van vermiljoen in Lochristi. De zwarte fleece kwam van een cape die ik ooit voor mezelf kocht maar nooit droeg, dus die heeft toch nog een doel gekregen in z'n leven ;-)Deze stofjes bracht ik mee van de verkoop:


Deze avond flockte ik nog 2 tshirts om mee te nemen naar Disney!

De rest van de dag ging op aan afscheid nemen van het vriendinnetje van Lotte (tot 2 x toe) en koffers pakken. We gaan maar een paar dagen weg en toch hebben we 3 koffers, enkele tassen en 2 buggy's mee. Tja, een halve volksverhuis want er moeten pampers, zwempampers, bussen melk, voeding voor Bas,... mee. In het terugkeren zullen we alleszins lichter gepakt terugkomen want dan zijn al die pampers, melk, voedingen,... opgebruikt. Dus plaats in de auto over voor souveniertjes ;-)

Lotte droeg vandaag een vintage jurkje. Het is eentje dat ik zelf nog gedragen heb toen ik 3 jaar was. Ik vind het een heel leuk modelletje en denk dat het haalbaar is om het na te maken in een grotere maat want dit is bijna te klein geworden.

En nog iets om fier op te zijn: Basje at vanavond helemaal alleen z'n potje patatjes op! Het duurde dan wel weer 3 kwartier maar ja, hij moet het toch leren hé?

Oja, wij knijpen er nu enkele dagen van tussen uit en ik hoop bij m'n terugkomst 20 volgers te hebben! Dan ga ik aan de slag voor de GIVE AWAY!
De teller staat nu op 18, dus het moet haalbaar zijn!

2 opmerkingen:

  1. Leuke stofjes! En bravo voor Bas!
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Flink dat Bas al zelfstandig begint te eten... Hoe oud is hij nu ? Prettig verblijf in Disneyland...

    BeantwoordenVerwijderen